Κατασκευή Ιστοσελίδων

Το Internet αποτελεί πλέον ένα μέσο προβολής για τις επιχειρήσεις με μεγαλύτερη αξία από τα κλασικά μέσα προβολής – τηλεόραση, ραδιόφωνο κλπ. Έτσι, για τον μέσο επισκέπτη του Internet μια επιχείρηση θεωρείται ανύπαρκτη αν δεν έχει ιστοσελίδα.

Η χρήση του Internet για την διαφήμιση μιας επιχείρησης μέσω μιας ιστοσελίδας έχει χαμηλό κόστος και αποτελεί ένα δυνατό μέσο για το marketing της επιχείρησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress για την δημιουργία εντυπωσιακών ιστοσελίδων με πολύ όμορφο σχεδιασμό και γρήγορη φόρτωση. Η πλατφόρμα WordPress είναι η πιο διαδεδομένη και αξιόπιστη πλατφόρμα κατασκευής website παγκοσμίως με τεράστια κοινότητα υποστήριξης και απεριόριστο πλήθος εφαρμογών και δυνατοτήτων. Η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή ιστοσελίδας σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα standard.

Κατασκευή ιστοσελίδων Responsive

Κατασκευή ιστοσελίδων με φιλικό responsive σχεδιασμό για να προσαρμόζονται άψογα σε όλες τις mobile συσκευές. Οι επισκέπτες της σελίδας σας, έχουν μια άριστη εμπειρία χρήσης από όλες τις φορητές συσκευές όπως laptop, tablet, smartphone κ.α.

Κατασκευή ιστοσελίδων ΑμΕΑ

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που είναι απόλυτα συμβατές με το πρότυπο WCAG 2.0, φιλικές προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και για επιδότηση μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Ιστοσελίδες σε WordPress για άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν υπολείπονται σε τίποτα από τις κανονικές ιστοσελίδες. Με χρήση των νέων τεχνολογιών και τεχνικών, συνδυάζουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει μια σύγχρονη σελίδα, με την πλήρη πρόσβαση και υποστήριξη και για τα άτομα ΑΜΕΑ.

Οι ιστοσελίδες ΑΜΕΑ πληρούν όλες τις παραμέτρους που ορίζει το πρότυπο WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) ώστε η σελίδα να είναι φιλική σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 υπάρχουν τρία επίπεδα συμμόρφωσης στις ιστοσελίδες ΑΜΕΑ. Τα επίπεδα αυτά είναι το “Α”, το “ΑΑ” και το “ΑΑΑ”. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο αυξάνεται ο αριθμός των κριτηρίων που πληροί μια ιστοσελίδα.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Φιλοξενία ιστοσελίδων σε πολύ γρήγορους dedicated servers με εστίαση στην ασφάλεια και την ταχύτητα.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας σας με σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές.

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση και ασφαλής τεχνική υποστήριξη καθώς και συνεχής έλεγχος με αναβαθμίσεις για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.