Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να μιλήσουμε για το σχέδιό σας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είμαστε σίγουροι πως θα συμφωνήσετε ότι η προετοιμασία είναι ένα ουσιαστικό πρώτο βήμα για κάθε έργο. Απαντώντας στις ερωτήσεις που ακολουθούν πριν ξεκινήσουμε, θα μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να προετοιμαστούμε ώστε να σας βοηθήσουμε καλύτερα. Εάν προτιμάτε μπορούμε να συζητήσουμε αυτές τις ερωτήσεις είτε τηλεφωνικά, καλώντας μας στα 2641 301103, 2231 303745 και 6940 980831, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα info@resetmedia.gr και lamia@resetmedia.gr.

Δεν απαιτείται καμία από τις ερωτήσεις, αλλά σας συνιστούμε να μοιραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το δικό σας project, ώστε να σας παρέχουμε το πιο ακριβές σχέδιο και εκτίμηση του έργου.

Όνομα *
Επώνυμο *
Τηλέφωνο *
Επωνυμία Επιχείρησης
Email *
Ποια είναι η διεύθυνση της τρέχουσας ιστοσελίδας σας;
Εάν διαθέτετε. Εάν δε διαθέτετε κάποια ιστοσελίδα, αλλά έχετε κατοχυρώσει ένα όνομα τομέα ή υπάρχει κάποιο που θα θέλατε να έχετε, μπορείτε να το καταχωρίσετε εδώ.
Αν έχετε έναν ιστότοπο και θέλετε να τον επανασχεδιάσετε, γιατί θέλετε να τον επανασχεδιάσετε;
Υπάρχουν πράγματα για τον τρέχοντα ιστότοπο που σας αρέσει και θέλετε να κρατήσετε; Πράγματα που δεν σας αρέσει και θέλετε να αλλάξετε;
Αν πρόκειται για επανασχεδιασμό ή νέο σχεδιασμό, μοιραστείτε μερικά παραδείγματα ιστοσελίδων που σας αρέσουν.
Αναφέρετε εν συντομία τι σας αρέσει σε κάθε μία.
Πώς μάθατε για εμάς;

Μενού