ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

 

Το Internet αποτελεί πλέον ένα μέσο προβολής για τις επιχειρήσεις με μεγαλύτερη αξία από τα κλασικά μέσα προβολής – τηλεόραση, ραδιόφωνο κλπ. Έτσι, για τον μέσο επισκέπτη του Internet μια επιχείρηση θεωρείται ανύπαρκτη αν δεν έχει ιστοσελίδα. Η χρήση του Internet για την διαφήμιση μιας επιχείρησης μέσω μιας ιστοσελίδας έχει χαμηλό κόστος και αποτελεί ένα δυνατό μέσο για το marketing της επιχείρησης.

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται μια βιτρίνα. Η ιστοσελίδα παίζει αυτό τον ρόλο, την βιτρίνα της επιχείρησής σας στο internet. Έτσι, όπως μια βιτρίνα μιας φυσικής επιχείρησης, πρέπει να είναι καλαίσθητη και να προσελκύει τους πελάτες, με τον ίδιο τρόπο μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι καλαίσθητη, να ακολουθεί κάποιους κανόνες.


E-SHOP

To eshop επεκτείνει την ιδέα της βιτρίνας της επιχείρησης σας δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να αγοράσουν τα προϊόντα που βλέπουν στην βιτρίνα. Έτσι, η επιχείρηση σας δεν έχει πλέον γεωγραφικά όρια και είναι προσβάσιμη 24 ώρες το 24ωρο και οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, το αποτέλεσμα θα είναι

Μοναδικό

Responsive

Φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης

Εύχρηστο

Γρήγορο

Ασφαλές

Μερικές υπηρεσίες μας

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι, εγγραφείτε στο newsletter μας